E, I've seen what you grow. How would that even be in the least bit possible?If you don't leave here stoned, you didn't try hard enough.
How To Use Progressive Web App aka PWA On 420 Magazine Forum
Note: This feature may not be available in some browsers.
E, I've seen what you grow. How would that even be in the least bit possible?If you don't leave here stoned, you didn't try hard enough.
Hi Jon, I read your diary here and it's really great, especially when it comes to plant training, great inspiration and the ladies look beautiful. I'm also trying a hulk so they're curious about it. Thanks just like thatSplachovací den
Phototown
Den růstu 105
Květinový den 45
Splachovací den pro Hulkberry a Ghost Train Haze, dva závody Fox Farms. Málem jsem to přeskočil a jsem rád, že jsem měl tu předvídavost a zeptal jsem se na to Yody, myslím @Emilya, a ona mě uvedla na pravou míru. Nechoď z rezervace, když jsi na ní byl celý růst, figuríne. Tohle je špatný čas na improvizaci. Mám to. V posledních třech týdnech dochází k dostatečnému nahromadění soli a splachování má svůj důvod.
Takže tady je záběr toho, kde jsme s každou rostlinou před hodinovým splachovacím procesem.
- Slurricane
- Ghost Train Haze
- Hulkberry
Užijte si to a mějte všichni krásný týden.
Thanks @Kanno26, appreciate the kind words! I can share a little I've learned about this Hulk. She's thirsty. From veg to flower, she's a drinker. She has also taken the exact Fox Farms regimen as prescribed, which I have never done and is more nutes than I would normally give them. She loves it. In other words, she likes the nutes too. She can take as much light as you can throw at her. I'm at 1300 par on her. And mostly, she's HEAVY. I have all those supports and then added a bunch of wooden blocks today. I still have a few to support left. No matter how she's grown, I can't see her not needing support, maybe netting or whatever. I used MSA in veg too and even that wasn't enough.Hi Jon, I read your diary here and it's really great, especially when it comes to plant training, great inspiration and the ladies look beautiful. I'm also trying a hulk so they're curious about it. Thanks just like that
Velké díky za info budu se toho držet a hodně zalévat Mám i semínka z royal Queen seads, tak jsem na to zvědavej a jak dlouho jsi to měl v zelenině a proč? Děkuji za infoDíky @Kanno26, ocenuji milá slova! Mohu se podělit o něco málo, co jsem se o tomto Hulkovi dozvěděl. Ona má žízeň. Od zeleniny po květině, je to piják. Také přijala přesný režim Fox Farms, jak je předepsáno, což jsem nikdy neudělal a je více ořechové, než bych jim normálně dal. Ona to miluje. Jinými slovy, má také ráda ořechy. Dokážete si vzít tolik světla, kolik na vás můžete vrhnout. Mám na ní 1300 par. A hlavně je TĚŽKÁ. Mám všechny ty podpěry a dnes jsem přidal spoustu dřevěných kostek. Ještě mi pár zbývá na podporu. Bez ohledu na to, jak vyrostla, nevidím, že by nepotřebovala podporu, možná síť nebo cokoli jiného. Použil jsem MSA i ve zelenině a ani to nestačilo.
Ach jo, taky tak pěkně smrdí. Velmi sladká vůně.
Doufám, že něco z toho bude užitečné. Ach, moje genetika pochází z Royal Queen Seeds.
Sorry Kanno, I don't speak this language which I can't even identify. French, yes. English, okay. Spanish, I'll figure it out. This? Sorry my man. Can you please translate?Velké díky za info budu se toho držet a hodně zalévat Mám i semínka z royal Queen seads, tak jsem na to zvědavá a jak dlouho jsi to měla v zelenině a proč? Děkuji za info
Barva A Kontrola mrazu
Phototown
Den 109 Růst
Den 49 Květ
Věřím, že obrázky vyprávějí příběh o barvách a mrazu lépe než moje slova. 49. den květu. Tady máš:
- Slurricane Bud
- Ghost Train Haze Bud
- Hulkberry Bud
Barva A Kontrola mrazu
Phototown
Den 109 Růst
Den 49 Květ
Věřím, že obrázky vyprávějí příběh o barvách a mrazu lépe než moje slova. 49. den květu. Tady máš:
- Slurricane Bud
- Ghost Train Haze Bud
- Hulkberry Bud
Děkujeme, že jste je tak dlouho uchovali v zelenině, jinak vypadají skvěleBarva A Kontrola mrazu
Phototown
Den 109 Růst
Den 49 Květ
- Slurricane Bud
- Ghost Train Haze Bud
- Hulkberry Bud
Ah, sorry I'm not tri-lingual. Lol. I kept this one in veg 70 days exactly. That's longer than I normally would. It took that long to get the height, canopy, and training in place that I wanted. It's in a Fox Farms soil blend that is 40% Happy Frog, 40% Ocean Forest, and 20% perlite #3. Five gallon pot. As I said, Fox Farms nutes, the green and purple parts of the feeding chart. This plant did not get the orange (middle) part of the chart. I followed it to the letter including flushes. And every drop of water to ever hit her, even flush water, has been Ph'ed to 6.3. I was at about 400 par in seedling, 600-1000 in veg, and 1100-1300 in flower in terms of how much light I'm giving them.Sorry it's a Czech phone, I probably translated it myself, I hope it's okay, I'm using a Google translator. Great thanks for the info I will stick to it and water a lot I also have seeds from royal Queen seads, so I'm curious about it and how long did you keep it in vegetables and why? Thanks for the info
Aha, omlouvám se, nejsem trojjazyčný. Lol. Tento jsem držel ve zelenině přesně 70 dní. To je déle než normálně. Trvalo tak dlouho, než jsem dostal výšku, padák a trénink na místo, které jsem chtěl. Je v půdní směsi Fox Farms, která obsahuje 40 % Happy Frog, 40 % Ocean Forest a 20 % perlit #3. Pětigalonový hrnec. Jak jsem řekl, Fox Farms ořechy, zelené a fialové části tabulky krmení. Tato rostlina nezískala oranžovou (střední) část grafu. Dodržel jsem to do puntíku včetně splachování. A každá kapka vody, která ji kdy zasáhla, dokonce i splachovací voda, byla ph'ed na 6,3. Byl jsem na asi 400 par u sazenice, 600-1000 u zeleniny a 1100-1300 u květu, pokud jde o to, kolik světla jim dávám.
Pokusil jsem se shrnout pár věcí, které by vás přirozeně zajímaly. Dejte mi vědět, pokud byste chtěli nějaké další informace, ale nejste si jisti, co dalšího vám mohu říci. Můj první záběr s touto rostlinou. Také mi zbylo další semínko, yay! Rozhodně ta holka zase roste. Bylo to snadné a potěšení. Její listy začínají fialovět. Úžasná rostlina, skvělá genetika.
Doufám, že to pomůže!
Thanks, any advice goodAha, omlouvám se, nejsem trojjazyčný. Lol. Tento jsem držel ve zelenině přesně 70 dní. To je déle než normálně. Trvalo tak dlouho, než jsem dostal výšku, padák a trénink na místo, které jsem chtěl. Je v půdní směsi Fox Farms, která obsahuje 40 % Happy Frog, 40 % Ocean Forest a 20 % perlit #3. Pětigalonový hrnec. Jak jsem řekl, Fox Farms ořechy, zelené a fialové části tabulky krmení. Tato rostlina nezískala oranžovou (střední) část grafu. Dodržel jsem to do puntíku včetně splachování. A každá kapka vody, která ji kdy zasáhla, dokonce i splachovací voda, byla ph'ed na 6,3. Byl jsem na asi 400 par u sazenice, 600-1000 u zeleniny a 1100-1300 u květu, pokud jde o to, kolik světla jim dávám.
Pokusil jsem se shrnout pár věcí, které by vás přirozeně zajímaly. Dejte mi vědět, pokud byste chtěli nějaké další informace, ale nejste si jisti, co dalšího vám mohu říci. Můj první záběr s touto rostlinou. Také mi zbylo další semínko, yay! Rozhodně ta holka zase roste. Bylo to snadné a potěšení. Její listy začínají fialovět. Úžasná rostlina, skvělá genetika.
Doufám, že to pomůže!
I would try the apple treeSo This is FUN
Let's choose some seeds to finish the outdoor grow with.
Here's my entire catalog:
Photoperiod Seeds
3 Kushberry (DNA Genetics)
1 OG Kush (DNA Genetics, Reserva Privada Collection)
2 Strawberry Lemonade (Barney's Farm)
2 Chocolope (DNA Genetics - attempting to pop one other now but it doesn't look good)
1 Dos-Si-Dos Fast Flowering (420FastBuds)
1 Slurricane (GreenPoint Seeds)
4 Ghost Train Haze (Weedseedexpress)
1 Hulkberry (Royal Queen Seeds)
3 Raspberry Parfait (Humboldt Seed Company)
1 Strawberry Banana Fast Flowering (420FastBuds)
4 Jelly Rancher (Humboldt Seed Company)
3 Apple Blossom (Humboldt Seed Company)
Autoflower Seeds
3 Green Crack (420FastBuds)
3 Zkittlez (420FastBuds)
3 Strawberry Banana (420FastBuds)
5 Sour Apple (Humboldt Seed Company)
I have enough soil to grow four plants in fives. Two autos in the @NextLight rig, and two photos to start in the @Mars Hydro rig and then bud outdoors like the others. Two Sohum plants and two Fox Farms plants. The Fox Farms plants, the two photos, will get a shot with the @Prescription Blend nutes. The autos will be in the Sohum.
The autos are easy cuz I've already grown or are currently growing everything but the top two on the list, so the two autos will be
1 Green Crack
1 Zkittlez
Z fotek jsem vybral jednu, Kushberry, protože je to pro mě novinka a moc se mi líbí hybrid Oregon Blueberry x OG Kush. Potřebuji ještě jeden, abych vyrostl z výše uvedeného seznamu. Přikláním se k Apple Blossom, ale ty dorazí až za dva týdny. Vše ostatní je již po ruce. To za předpokladu, že semínko Chocolope, které se snažím vylít, NEVYskočí, jak pochybuji, že v tuto chvíli bude.
Zkusím přidat další čokoládu ke Kushberry? Vězte, že tito dva spolu tvoří chutný spoj. Nebo počkám na květ jabloně? Dostal jsem ji jako další krok v mém hledání nejchutnější odrůdy jablek, jakou mohu, a je to Humboldt, super spolehlivá genetika a má 26-30% THC! Trochu se přikláním k jednomu z těchto dvou, abych rozšířil Kushberry, jako všechny ostatní, které jsem již vypěstoval nebo rostou.
Každý, kdo se může ozvat, díky!